Tietoa meistä

Rakkaudesta ruokaan jo vuodesta 2005

Järvenperän Ravintola on lämminhenkinen pizzeria -ravintola Espoon Järvenperässä. Sijaitsemme Kehä 3 varrella, joten meille on aina helppoa poiketa syömään! 

 

Haluamme panostaa erityisesti vieraidemme viihtyvyyteen sekä taata heille ainutlaatuinen makuelämys laadukkaiden raaka-aineiden tuottamien menun parissa. Meillä viihtyy niin aukuiset, kuin lapset! Lämpimästä tervetuloa!

Tarinamme

2007 nuori Kurdi mies, Safin saapui Suomeen. Vuosi vastaanottokeskuksessa ns. tyhjänpanttina turhautti. Kun lupa Suomessa asumisesta tuli, Safin hakeutui töihin Saloon. Muutaman työvuoden jälkeen Safinin haave omasta ravintolasta Suomessa vahvistui. Kielitaito toi omat haasteensa yrityksen perustamisessa, mutta onneksi ympäriltä löytyi apua ja 2012 Safin avasi oman ravintolansa ovet Järvenperässä. Ensimmäinen vuosi oli todella raskas.

”-Välillä jäin yöksi ravintolalle odottamaan asiakkaita. Välillä tilauksia tuli vain kourallinen päivässä.” Safin tuumaa. Pikkuhiljaa asiakaskuntaa kertyi vauvasta vaariin. Vakiasikkaiden määrä kasvoi pikkuhiljaa ja usko Järvenperän ravintolan tulevaisuudesta vahvistui entisestään. Nyt Safinilla on itsensä lisäksi 5 työntekijää. Pitsoja pyöritetään kiireisimmillään yli 50kpl tunnissa. Kotiinkuljetuksia kuljetetaan parhaimmillaan 3 autolla. Suunnitelmat ravintolan laajennukset ovat jo vetämässä ja tulevaisuus koronasta huolimatta vaikuttaa lupaavalta.

Proudly built by Swype